Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp:

Gastgezin gezocht voor Chinese ‘June’ #23

  • AFS Nederland
  • AFS Nederland's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
Vanuit China komt ‘June’ naar ons land op uitwisseling. Zij is net 16 geworden als ze eind augustus op Schiphol landt. AFS zoekt nu een gastgezin voor deze muzikale scholiere uit Shanghai.

Al tien jaar speelt zij accordeon en ze blijft regelmatig oefenen. In haar vrije tijd doet ze van alles: van fietsen tot foto's maken, van handwerken tot tafeltennissen. Ze kookt graag en wil haar gastgezin in Nederland laten kennismaken met haar Chinese gerechten. Haar familie was vorig jaar gastgezin voor een Duits meisje. Dat heeft bij June de interesse gewekt om zelf ook op uitwisseling te gaan.

Tai Chi
Op school is ze volgens haar docent populair bij klasgenoten, ze is vriendelijk en heeft humor. In Nederland wil ze onze taal en cultuur leren kennen en nieuwe vrienden maken. Verder is ze erg benieuwd naar tulpen en kaas. Op haar beurt wil ze haar gastgezin in Nederland graag kennis laten maken met de Chinese cultuur, bijvoorbeeld door eens Tai Chi te demonstreren.

AFS vrijwilligers
Wie via AFS gastgezin wordt, kan rekenen op voorbereiding tijdens de aanmeldprocedure en persoonlijke begeleiding tijdens het verblijf van de scholier. AFS vrijwilligers organiseren veel voor de scholieren: van een stoomcursus Nederlandse taal en cultuur tot stedentrips en sportieve en culturele activiteiten. AFS gastgezinnen zien de interculturele ervaring, internationale contacten en soms hechte en langdurige vriendschappen als een beter passende beloning dan een financiële vergoeding.
Kijk voor meer info vrijblijvend op www.afs.nl , of neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of: tel. 0297 – 21 40 76.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Pagina:
  • 1